Чубайс госпіталізований у важкому стані

Чубайс, багатолітній соратник Єльцина, який довгий час залишався з Путіним і покинув Росію у березні – госпіталізований у важкому стані з рідкісним захворюванням.
Абрамовичу варто задуматися, бо він теж занадто багато знає, а любов царя мінлива

Колишній віце-прем’єр-міністр росії Анатолій Чубайс, який втік від путіна до Європи, потрапив до реанімаційного відділення однієї з європейських клінік у неділю, 31 липня.

Про це повідомляє російська телеведуча і політик Ксенія Собчак.

Зазначається, що Анатолій Чубайс потрапив до реанімації однієї з європейських клінік із діагнозом синдром Гійєна-Барре.

«Чубайс у реанімації. Говорила щойно з Авдотьєю (дружина Чубайса – ред.). Стан нестабільний. Стало погано раптово почали відніматися руки та ноги. Ось коментар особисто Анатолія Борисовича: «Я госпіталізований до однієї з європейських клінік з діагнозом синдрому Гійєна-Барре. Стан середньої важкості, стабільний», – пише Собчак.

Варто зазначити, що свою кар’єру Чубайс починав з посади радника у її тата Анатолія Собчака, коли той був міським головою Санкт-Петербургу.

Синдром Гійєна-Барре (СГБ) – це рідкісний стан, при якому імунна система людини вражає власні периферичні нерви. Перші симптоми синдрому Гійєна-Барре включають слабкість або поколюючі відчуття. Зазвичай вони починаються в ногах і можуть потім поширюватися на руки та обличчя. У деяких людей ці симптоми можуть призводити до паралічу ніг, рук або м’язів обличчя.

«Кімнату, де знаходився Чубайс, коли відчув себе зле, обстежили фахівці у костюмах хімічного захисту на предмет отруйних речовин», – повідомляє російський інформаций Telegram-канал «Осторожно, новости».

У зв’язку із повномасштабним російським вторгненням до України він виїхав з росії зі своєю дружиною.

При цьому, Чубайс відкрито російську агресію не засуджує. Близькі люди пояснюють це його острахом перед нібито неминучим в такому разі замахом, оскільки путін і його точення сприймуть це як «зраду».

peredplata