Провидець озвучив новий сценарій, польського Нострадамуса знають у всьому світі

 Кшиштоф Яцковський: передбачення мають попереджати та заспокоювати! Цього ясновидця називають польським Нострадамусом.

Він передбачив авіакатастрофу, в якій не стало президента Польщі Леха Качинського, а також Яцковський передбачав початок пандемії з її нескінченними локдаунами. Після цього цього провидця знають у всьому світі і до його думки справді прислухаються!

Сьогодні редакція «Так Просто!» пропонує ознайомитися з новими сценаріями розвитку майбутнього, за прогнозами від Кшиштофа Яцковського. Все швидко змінюється! 

9 червня ясновидець Кшиштоф Яцковський побачив бачення, в якому було показано Україну. У цій країні з середини липня і особливо у серпні ситуація зміниться на краще.

Влітку 2022 року відбудеться якась дуже позитивна подія, яка переверне кінець війни. Кшиштоф стверджує, що ця подія не буде на 100% переможною, але з боку влади її можуть подати як абсолютний успіх і перемогу.

Ще одне бачення пов’язане з дітьми та недугами. Швидше за все, йдеться про бактеріологічну загрозу, вона може прийти зі Сходу.

Буде багато паніки.

Він просить запам’ятати це бачення, бо воно було чітким та переконливим!

У третьому видінні пан Яцковський побачив революцію в якійсь із світових країн.

Є припущення, що це може бути чи Росія, чи Білорусь.

Невтішним є і четверте передбачення провидця.

Протягом 2022 року може виникнути ще одна війна, страшніша за ту, що сталася в Україні. Саме з неї, на думку польського Нострадамуса, може розпочатись третя світова війна. Близький Схід це територія локалізації другого великого конфлікту, на думку прозорливого поляка.

Також ясновидець Яцковський побачив у видіннях повернення масштабної недуги, яка вразила світ з 2019 року. Розумієш, про що ми?

Провидець говорить про те, що з осені очікуються нові хвилі пандемії з усіма наслідками у вигляді карантинів, обмежень пересування, носіння масок та інших заходів безпеки. Пов’язані вони будуть з новими видами недуги 2019 року, що мутують.

Кшиштоф Яцковський стабільно у своїх снах бачить велику економічну кризу, яка охопить увесь світ. Він каже, що криза, яку ми зараз можемо спостерігати, — це лише 10 % того, що на нас чекає. У найближчому майбутньому рівень життя у Європі значно знизиться.

Провидець каже, що зниження рівня економіки буде пов’язане з новою, а вірніше модифікованою раніше недугою, від якої ми нещодавно носили маски.

ПОРАДА РЕДАКЦІЇ

Також пропоную дізнатися, про що ще турбується польський ясновидець Кшиштоф Яцковський. На світ обрушиться нова недуга! Є версія, що на властивості людської думки і зіграв колись Нострадамус, або темні сили використовували його. Усі катаклізми, які передбачив Нострадамус, сталися тому, що люди, вірячи йому, самі створили своїми думками колективний образ цих катаклізмів.

Колективний образ дуже сильний і швидко матеріалізується. Виходячи з цього є припущення, що сам Нострадамус не передбачав, а по суті створював своєю думкою дати страшних катаклізмів землі.

Кшиштоф Яцковський: Передбачення невтішні, якщо вмикати страх! Духовно розвивайся і нічого не бійся. Пам’ятай, що думки – матеріальні. Фокусуйся на позитивному. Думай і мрій про хороше, і все це обов’язково здійсниться.

peredplata