Буковинські поліцейські здали понад 14 літрів крові для постраждалих внаслідок збройної агресії росії

Більше 30 співробітників ГУНП в Чернівецькій області висловили бажання стати донорами. А це – понад 14 літрів крові, які в разі потреби можна використати для оперативного надання допомоги потерпілим і збільшити їхні шанси на життя.
Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.
 
Правоохоронці тісно співпрацюють з Чернівецьким обласним центром служби крові і корпоративне донорство вже стало традицією для особового складу буковинської поліції. Співробітники ГУНП постійно відгукуються на запрошення медиків поповнити загальний банк крові, а також регулярно з власної ініціативи організовують марафони донорства.
Сьогодні, 8 листопада, за ініціативи керівництва обласного управління Нацполіції працівники структурних і територіальних підрозділів відомства відвідали обласний центр служби крові для процедури донації.
В умовах воєнного стану належне забезпечення донорською кров’ю та її компонентами є важливим елементом в обороноздатності країни. Нині кров потрібна щодня, – зауважують медики – як для порятунку захисників України, так і цивільного населення, яке постраждало внаслідок воєнних злочинів російської федерації.
 
 

peredplata