У Чернівцях зведуть новий сучасний спорткомплекс- трансформер

Майбутній спорткомплекс матиме кілька залів для різних видів спорту. Вони будуть універсальними й легко трансформуватимуться під різні потреби. Це все на додачу до відкритого спортмайданчика, комфортних роздягалень та душових.
У сучасному спорткомплексі все має бути продумано до найменшої деталі. Адже кожен, хто хоче займатися спортом, повинен мати для цього комфортні умови. Те ж стосується й професійних спортсменів, що прославляють Чернівці на увесь світ.
 
Як виглядатиме майбутній спорткомплекс за адресою Парковий проїзд, 12 👇
 
 
 
На території комплексу передбачено зали для різних видів спорту. Йдеться про спортзал для ігрових видів спорту, зал для тренувань з єдиноборств, стрілецький тир, універсальний зал для стрільби з лука та занять з фехтування.
Зали мають бути універсальними й легко трансформуватися під інші види спорту. Це все на додачу до відкритого комплексного спортмайданчика зі штучним покриттям та комфортних роздягалень та душових.
Пропозиція переможця конкурсу у фото. Але з реалізацією поки доведеться зачекати, адже це нове, капітальне будівництво об’єкта. Його зможемо профінансувати вже після нашої перемоги.
Про це повідомив заступник мера Чернівців Василь Зазуляк.
Більше про конкурс з облаштування спорткомплексу за адресою Парковий проїзд, 12 – https://bit.ly/3jf0VPx
 
 
 

peredplata