Професійний масаж у чернівецькій клініці забезпечить вам здоров’я та гарне самопочуття

Зайнятися власним здоров\’ям ніколи не пізно, а навпаки, завжди доречно і вчасно! ПРОСТО ЗАРАЗ переважна більшість людей сидить за комп\’ютером, за підручниками. У вас втомлюється спина, шия, м\’язи просять, щоб їх розім\’яли, розтерли. А головні болі також є наслідком перенапруження м\’язів шийного відділу хребта. І не слід поспішати приймати таблетки від головного болю! СПРОБУЙТЕ спочатку нешкідливий, але такий приємний і корисний засіб – МАСАЖ.

Робити МАСАЖ може не кожен. Не всім під силу освоїти техніку масажу, не у всіх є хист виконувати маніпуляції саме так, як треба. «Якщо масаж виконується грамотно – він є могутнім засобом лікування і відновлення працездатності, зняття втоми та підтримки загального тонусу організму, зміцнення здоров\’я, запобігання захворювань» – пояснює масажист медичного центру «Оксфорд Медікал» Олексій Берча.

Професійний масаж  у чернівецькій клініці забезпечить вам здоров’я та гарне самопочуття

Щоденний масаж надає воістину благотворний вплив на весь організм. Він зміцнює здоров\’я, піднімає життєвий тонус, робить м\’язи сильними, шкіру пружною. Одним він продовжує молодість, іншим повертає бадьорість, третім надає квітучий зовнішній вигляд, четвертим гарантує хороше самопочуття. Вміння руками зробити тіло людини здоровим і красивим називають МИСТЕЦТВОМ МАСАЖУ.

Технічний прогрес надто сприяє лінощам. У поєднанні з нестачею свіжого повітря, екологічно чистих продуктів, сонячного світла та постійних стресів – це все неминуче призводить до дисбалансу роботи організму. Як допомагає масаж в боротьбі за своє здоров’я та гарне самопочуття?

– Масаж позитивно впливає на ВЕСЬ організм людини, покращуючи функції м\’язів, суглобів, нервової системи. Він підсилює приплив в організм свіжого кисню і життєвої енергії. З організму людини виводяться шкідливі речовини, завдяки чому все тіло отримує додаткове тепло і заряд бадьорості, – розповідає Олексій Берча.

– Під дією масажу в організмі людини активізуються різні біологічні стимулятори – гормони, ферменти, вітаміни. Масажні маніпуляції збільшують приплив крові до хворого органу, покращують обмін речовин, очищають тканини і, в кінцевому рахунку, забезпечують бажаний лікувальний ефект. Впливаючи шляхом масажу на поверхню тіла, можна рефлекторно впливати на внутрішні органи і організм в цілому.
Масаж стоїть на сторожі життєдіяльності організму, зміцнює імунну систему. Ефект від нього обумовлений рядом факторів: характеру масажних прийомів, їх сили і тривалості.

Які існують класифікації масажу?

– Повільний, легкий ритмічний масаж заспокоює; швидкий, сильний, ритмічний – збуджує нервову систему.

– Цей приємний і корисний засіб впливає як на весь організм в цілому, так і на окремі його системи. Впливаючи на нервові рецептори, імпульси доходять до кори головного мозку; звідти трансформована енергія направляється в органи і тканини. Ми можемо активізувати газообмін і споживання кисню тканинами, змінюючи напрям, силу і тривалість масажу.

Масаж позитивно впливає на емоційний стан, сприяє розслабленню та відпочинку, володіє своєрідним психологічним і психотерапевтичним ефектом. Завдяки йому, людина може легше адаптуватися до перепадів температур і атмосферного тиску, та інших несприятливих факторів зовнішнього середовища. Він підвищує у людини витримку, упевненість в собі, фізичну витривалість.

Той, хто віддасть своє тіло в руки професіонала-масажиста, відчує на собі, що означає вислів «народитися знову»! Ви відчуєте надзвичайну легкість у всьому тілі, та зрозумієте мудрість наших предків, які придумали масаж.

Професійний масаж  у чернівецькій клініці забезпечить вам здоров’я та гарне самопочуття

Запис на сеанс масажу за телефоном: (095) 828 28 51 Берча Олексій Олександрович
Адреса «Оксфорд Медікал», м. Чернівці, пр. Незалежності, 121 А

На правах реклами

peredplata