В Чернівецькій дитячій лікарні роблять ремонт на площі понад дві тисячі кв. метрів

В обласній дитячій лікарні тривають масштабні ремонтні роботи, загальна площа яких складає близько понад дві тисячі квадратних метрів.
Джерело: департамент охорони здоров’я Чернівецької ОДА.
Як інформує генеральний директор ОКНП “Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня” Василь Павлюк, за рахунок коштів міжнародних організацій у закладі наразі капітально ремонтують четвертий поверх, а за кошти обласної державної адміністрації – педіатричне відділення, розміщене на першому поверсі. Крім цього, найближчим часом мають розпочати ремонт цокольного поверху лікарні задля облаштування тут сучасного укриття для пацієнтів і персоналу.
Основні роботи, за словами Василя Павлюка, планують завершити протягом найближчих місяців, після чого в корпуси лікарні на вулицю Руську переведуть відділення з її нинішньої філії, що на проспекті Незалежності.
– Об’єднання всіх наших стаціонарних відділень в одній локації із доступом усіх служб та фахівців дасть змогу більш якісно надавати допомогу маленьким пацієнтам, а заразом ефективніше використовувати наявні ресурси, – каже генеральний директор ОКНП “Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня” Василь Павлюк.
Важливість покращення умов для хворих діток внаслідок ремонтних робіт в обласній дитячій лікарні відзначила перша заступниця начальника Чернівецької обласної військової адміністрації Альона Атаманюк, адже, за її словами, ремонти тут не проводили щонайменше останні два десятки років.
 
 

peredplata