Українок просять написати листи-підтримки для поранених солдат

Українок просять написати листи-підтримки для поранених солдатВ рамках надання допомоги українській армії Заслужений лікар України, громадський діяч Ольга Богомолець продовжує відвідувати медичні заклади, в яких на лікуванні перебувають поранені під час антитереростичної операції військовослужбовці

Ольга Богомолець відвідала Одеський та Харківський військові шпиталі, де провідала і оглянула всіх поранених під час АТО військових. Зокрема, на потреби установ були передані медикаменти та перев\’язочні матеріали.

За словами Ольги Богомолець більшість поранених бійців йдуть на поправку. А щоб прискорити процес одужання вирішено започаткувати нову громадську ініціативу з підтримки морального духу військових. Найближчим часом волонтери підготують унікальне видання \”Україна: війна, мир і любов\”, співавтором якого може стати кожна українка, котра напише листа солдату.

«Сьогодні десятки тисяч наших синів, братів, чоловіків, коханих – патріотів України знаходяться на передовій захищаючи Батьківщину. Сотні їх побратимів, що отримали поранення в боях знаходяться у військових шпиталях. І сьогодні їм всім, як ніколи потрібні наші увага, добре слово, тепло, повага та любов»,- зазначила Ольга Богомолець.

У пості розміщеному на персональній сторінці Ольги Богомолець у фейсбуці українських дівчат та жінок закликають писати у листах солдатам побільше теплих слів, а ще розповідати про себе та мирне життя, яке українські солдати захищають ціною власного життя та здоров’я. Мета проекту показати хлопцям, що їх зусилля не марні і дома на них чекають, і що саме вони справжні герої України.

Всі листи після обробки будуть регулярно передаватися у вигляді сам видавничих брошур у військові шпиталі та на лінії оборони. А після завершення бойових дій найкращі листи будуть надруковані окремою книгою \”Україна: війна, мир і любов\”.

Свої листи можна надсилати на електронну скриньку VML.Ukraina@gmail.com та за адресою м. Київ, вул..Б.Хмельницького 33/34 оф.4

peredplata