У Чернівцях проведуть наймасовішу руханку з усіма бажаючими

Студенти Української академії лідерства у Чернівцях планували встановити Новий Рекорд України – наймасовішу руханку з людьми віку 55+.  Подія мала відбутись 16-го червня у м. Чернівці, на Площі Філармонії, о 9.00 год. ранку.  Проте, на жаль для реєстрації Нового рекорду не вдалось зібрати необхідної суми коштів (а це понад 15 000 грн.)

Проте, вважаємо це не стане перешкодою, щоб зустрітись всім бажаючим для проведення наймасовішої руханки у місті. У рамках проекту «Здоров»  запрошуємо чернівчан та гостей міста о 9 год. ранку 16 червня долучитись до руханки на Площі Філармонії. Ми дотримуємось здорового способу життя та пропагуємо його у місті.

Ця подія стане так званою репетицією Рекорду, який можливо реалізується в майбутньому. Під час руханки люди не лише власним прикладом залучать громаду до здорового способу життя а й візьмуть участь у цікавих розіграшах та неодмінно отримають хороший настрій.

З будь-яких питань звертайтесь:

097-886-4798 – Альона Франчук, координаторка проекту “Здоров”, студентка Української Aкадемії Лідерства

Довідково:

Проект «Здоров» –  проект щодо популяризації здорового способу життя серед громади міста. В рамках проекту діятимуть бігові клуби, відбуватимуться відкриті спортивні заняття для шкільної молоді, лекції щодо здорового харчування, створення мотиваційних спортивних програм, а також змагання та фестивалі здоров’я.

Світлина з відкритих джерел

peredplata