Інопланетяни з Нібіру влаштували нищівну ДТП, атакувавши росіян.

Вихідці з Нібіру атакували Пермський трикутник
Прибульцям зі смертоносної планети Нібіру вдалося влаштувати на трасі, розташованій в Пермі, нищівну дорожньо-транспортну пригода. Незрозуміла подія здивувала вчених.

Подібні агресивні дії аннунаків обумовлені тим, що в західних регіонах Уралу розташовується велика кількість порталів і секретних лабораторій. Про це повідомляє видання “Диалог.UA”.

 

 
 

ГІБДД розбирається в причинах аварії, а вижив постраждалим надають медичну допомогу. Дослідники буття позаземних цивілізацій впевнені, що водій не міг нехтувати безпекою пасажирів. Не виключено, що дана подія було спровоковано гуманоїдами. Перед цим місцеві жителі помітили висадку корабля інопланетних цивілізацій. Об’єкт у формі диска має темний відтінок. Потім він завис над автомагістраллю. Також був випадок, коли парашутист кружляв у небесному просторі, над ним кружляв НЛО, який через деякий час зник. Конспірологи припустили, що це міг бути диверсант з Планети Х.

 

В наукових колах це місце знають, як Пермський трикутник. Нині дослідники мають намір більш ґрунтовно вивчити подробиці дорожньо-транспортної пригоди.

 

 
 

Уфологи повідомляють, що жителі місцевих країв неодноразово стикалися з містикою: бачили чорні фігури, схожі на людські, які рідко вступають у контакт з людьми, але при зустрічі з ними “людина втрачає контроль над собою”.

 
Також за словами фахівців, у цих місцях люди чують “заморожене ехо” – так, один чоловік поблизу водойми взимку почув голоси жінок, які збиралися переодягнути купальники, щоб купатися. Група дослідників чула шум квадроцикла, але сам транспорт так і не побачили.

peredplata