.”Не шукайте, я там, де тихо”: буковинка хотіла покінчити із життям на могилі мами

Вчора, о 15:45, патрульні отримують повідомлення про те, що безслідно пропала жінка. З’ясувалося, що дружина заявника пішла вранці на роботу, а згодом надіслала йому повідомлення суїцидального характеру. З того часу на телефонні дзвінки не відповідала. Чоловік додав, що вранці їй телефонували з кредитної компанії та погрожували.

Поліцейські наполегливо телефонували зниклій. Та згодом жінка відповіла: “Не шукайте мене, я зараз там, де тихо і спокійно, зі своїми рідними”.

Чоловік припустив, що його дружина може перебувати на кладовищі, оскільки нещодавно померла її мати. Інспектори разом із чоловіком та донькою відправилися на кладовище, прибувши розпочали пошуки. За лічені хвилини напівпритомну громадянку помітили біля могили матері, в руках вона тримала пігулки.

Патрульні спільно з чоловіком негайно надали їй домедичну допомогу. Жінка втрачала свідомість, а від чоловіка інспектори дізналися, що в неї ще й хворе серце. Поліцейські доставили жінку до медичного пункту, що на вулиці Горіхівській. Через 2 хвилини туди прибула ЛШМД, яка госпіталізувала громадянку. 

peredplata