морози не тріщатимуть, щоки не рум’янітимуть Прогноз погоди на 19 січня.

Українцям дали прогноз погоди на неділю, 19 січня. Так, температура повітря в Україні суттєво не зміниться, утримається тепла, як для зими, погода. Про це повідомляє український синоптик Наталка Діденко на своїй стоірнці у facebook.

 

 

“Сонце світить, трава – зелена, пташки співають, народ починає придивлятися до насіння квітів в магазинах, чорні окуляри, весняні світлі кросівки та демісезонні легкі пальто замість неоковирних товстих пуховиків та, ознаки розкоші й гламуру, песцевих жилеток із шкіряними лосинами, дають практично весняну картину нашим вулицям”, – зазначає синоптик.

За словами Діденко, така картинка цілком буде доречною на святкові вихідні, на 18-19 січня. Голодна кутя та Водохреще очікуються в Україні із сухою та навіть часто сонячною погодою. Антициклон постарається.

 

“Температура повітря на честь свята трохи знизиться і у нічні години становитиме 0-5 морозу, в Карпатах до -4-9 градусів,завтра вдень 0-5 тепла, 19-го січня від 2 морозу до 3 тепла”, – додає синоптик.

 

 
Скріншот, фото facebook

За словмаи Діденко, Києві другий Святвечір та Водохреще вирвуться із полону стереотипів і пройдуть у ногу із сучасними кліматичними трендами – морози не тріщатимуть, щоки не рум’янітимуть, гірки снігом не засипле, від синоптиків тимчасово відчепляться.
У столиці буде сухо! Вночі 0-3 морозу, вдень 18-го січня +1+3 градуси, 19-го січня близько нуля.

Наступний тиждень буде в Україні теплим, проте в другій половині побільшає опадів та вітру.

peredplata