У 71-річного спадкоємця британського престолу принца Чарльза виявлено коронавірус

Принц Чарльз на початку березня 2020 року

Лондон – У сина королеви Великої Британії і Північної Ірландії Єлизавети Другої принца Вельського Чарльза було виявлено коронавірус. Згідно з тестом, здійсненим управлінням охорони здоров’я шотландського графства Абердиншир, спадкоємець британського престолу виказав позитивні результати щодо вірусу Covid-19. Тим часом повідомляється, що принц Чарльз перебуває у задовільному стані, маючи лише те, що визначається як «слабкі симптоми захворювання». Принц Чарльз при цьому не має перебувати у лікарні. Ця новина, втім, спричинилась до неабиякого занепокоєння щодо цілої лінії спадкоємців британського престолу і монаршої родини, беручи до уваги, що принц Чарльз активно спілкувався останнім часом з її членами.

Майбутній король Великої Британії і Північної Ірландії 71-річний принц Чарльз перебуває нині у самоізоляції разом зі своєю дружиною – герцогинею Корнвольською у місцині Балморал, що у Шотландії. 72-річна герцогиня Корнвольська Камілла також пройшла тестування на коронавірус, але її результати тесту виявились негативними. Згідно з урядовими настановами і порадою лікарів, подружжя вирішило усамітнитись у родинному замку у малонаселеній частині Шотландії разом з шістьма членами допоміжної команди.

Лікарі вважають, що спадкоємець британського престолу принц Чарльз потерпав упродовж вихідних від незначних симптомів коронавірусу, перебуваючи у маєтку Гайґроув Гауз, що під містом Ґлостер, у західній Англії. Згодом Чарльз здійснив переліт приватним літаком до Шотландії, де й було проведено тестування.

Королівський кореспондент популярного журналу Harper’s Bazaar Омід Скоубі наголосив, що попри все спадкоємець британського престолу залишається у доброму здоров’ї.

Резиденція принца Вельського Кларенс Гауз підтверджує, що принц Чарльз дістав позитивні результати тесту на наявність захворювання Covid-19. Він має незначні симптоми, і залишається у доброму здоров’ї

 

Omid Scobie

@scobie

 

𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆@ClarenceHouse confirm that Prince Charles has tested positive for Covid-19. He has mild symptoms “but otherwise remains in good health.”

Full statement:

Переглянути зображення у Твіттері
Про це говорять 229 осіб
 
 

Позитивний результат тесту на наявність коронавірусу у головного претендента на британський престол породило доволі серйозне занепокоєння у Сполученому Королівстві щодо можливого зараження його матері – королеви Єлизавети Другої, а також інших членів монаршої родини, які останньо спілкувались з Чарльзом. Королівський Букінгемський палац одразу ж повідомив, що королева почуває себе добре. Між іншим, стало відомо, що Чарльз бачився з королевою 12 березня, тоді як на думку лікарів, принц Уельський міг би стати розповсюджувачем вірусу кількома днями по тому.

Принц Чарльз перебуває на самоізоляції у Шотландії

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Принц Уельський Чарльз захворів на COVID-19

Принц Чарльз також зустрічався з деякими іншими членами монаршої родини, зокрема зі своїм сином принцом Вільямом та його дружиною і дітьми. Саме це спричиняється до посилених подейкувань, що може статися, якщо інші безпосередні претенденти на британський трон, а це перш за все сам принц Вільям та його діти, виявляться зараженими Covid-19. Принц Чарльз вже провів розмову зі своїми синами принцом Вільямом та принцом Гаррі, який перебуває у Канаді, повідомивши їх про стан свого здоров’я.

У принца Чарльза щойно виявили коронавірус. (Пам’ятайте, що коли помре королева, принц Чарльз є спадкоємцем престолу. Королеві вже 93 роки. Отож, це потужний удар монаршій родині у Сполученому Королівстві)

 

#OurFavOnlineDoc 🛂@DrOlufunmilayo
 

BREAKING NEWS:
Prince Charles of UK has just tested positive for Coronavirus.

(Remember if the Queen dies today,
Prince Charles is next in line to the throne. By the way, the Queen herself is 93 years old already. So this is a big blow to the royal family in the UK)

Про це говорять 484 осіб
 
 

У міжчассі, королева Єлизавета Друга перебуває у своїй резиденції у Віндзорському замку, що на захід від Лондона. Її 98-річний чоловік герцог Единбурзький Філіп, приєднався до неї у Віндзорі, прибувши з монаршого маєтку у Сандрінґемі. Водночас, не повідомляється чи королева і герцог Единбурзький пройшли тестування на коронавірус.

Хто заразив принца Чарльза?

Нині увага також концентрується на тому, де саме спадкоємець британського престолу міг підхопити коронавірус. Помічники Чарльза висувають версію, що принц мав доволі велику кількість зустрічей упродовж останніх тижнів. Однією з наймовірніших причин зараження вважається зустріч Чарльза з міністром водного господарства Нігерії Сулейманом Адаму під час заходу з питань водопостачання WaterAid у Лондоні, на якій буквально навпроти британського принца сидів князь Монако Альберт, який першим був діагнозований з коронавірусом.

Привертаю увагу до події, де обидва принц Чарльз і князь Монако Альберт відвідали зустріч з міністром водного господарства Нігерії Сулейманом Адаму. Обидва принци отримали позитивні результати тесту на коронавірус, тоді як Адаму – ні.

 

SEGA L’éveilleur®🚨@segalink
 

Drawing the attention of the @NCDCgov to this event where both HRH Prince Charles & HRH Prince Albert of Monaco attended with Suleiman Adamu Nigeria Minister of Water Resources. Both princes have announced their Positive test to but Adamu 👉🏽 https://www.wateraid.org/uk/media/hrh-the-prince-of-wales-and-wateraid 

HRH The Prince of Wales and WaterAid convene group to unlock more climate finance for water…

Today, at the request of HRH The Prince of Wales, WaterAid, has launched a high-level expert group to develop proposals to unlock greater sums of climate finance to invest in the vital water services…

wateraid.org

Про це говорять 869 осіб
 
 

Позитивний діагноз на коронавірус спадкоємця британського престолу з’явився на тлі повідомлення про 434 смертельних випадків від Covid-19 cтаном на середу цього тижня, зареєстрованих у Сполученому Королівстві, а також прогноз медиків, що можливо вже половина цілого населення Британії була вражена вірусом.

Згідно з дослідниками Оксфордського університету, цілком ймовірною є версія, що захворювання розповсюдилось у Британії ще за 2 місяці до того, як було зареєстровано першого хворого. Професор теоретичної епідеміології Оксфордського університету Сунетра Ґупта вважає, що Сполученому Королівству варто нині збільшити масштаби тестування з тим, аби визначити справжні розміри пандемії.

«Нам треба негайно розпочати широкомасштабні серологічні дослідження – тести антитіл, для того, аби зрозуміти, на якій стадії перебуває нині пандемія», – заявив Сунетра Ґупта.

peredplata