COVID-19 в Україні: п’ята смерть, 32 нових випадки за день, всього – 145.

В Україні зафіксовано 145 випадків захворювання станом на вечір 25 березня

Станом на 22:30 25 березня в Україні підтверджено 145 випадків COVID-19, інформує Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я. Зафіксовано п’яту смерть від цієї хвороби, в Івано-Франківській області померла жінка, яка занадто пізно звернулася до лікарів.

«На жаль, урятувати пацієнтку вже не вдалося, вона померла за добу. Інфікування на COVID-19 було лабораторно підтверджено вже після смерті. МОЗ висловлює співчуття рідним померлої. Її чоловік наразі продовжує перебувати в лікарні, його стан середнього ступеня тяжкості», – інформує МОЗ.

«Протягом дня підтверджено 32 нових випадки», – повідомляють фахівці і вказують, що найбільший добовий приріст показала Івано-Франківська область, де зафіксовано 16 випадків захворювання (з них 11 – за останню добу), на Прикарпатті вже двоє померлих від COVID-19.

Чотири нових випадки коронавірусної інфекції зафіксовані в Тернопільській області (всього ж на Тернопіллі вісім випадків), п’ять нових пацієнтів додалося на Запоріжжі (всього сім), три – в Києві (всього 34), три – на Одещині (всього 4), два – в Київській області (всього 24).

 

Хвороба зареєстрована вже в 16 регіонах України.

Усього зафіксовано 5 летальних випадків від COVID-19 в Україні. Один пацієнт одужав.

 

Загалом вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров’я України дослідила понад тисячу зразків. Крім того, діагностику здійснюють і обласні лабораторні центри. Лабораторії досліджують не лише зразки людей, яким встановлено підозру, а й контактних осіб.

 

https://www.radiosvoboda.org/a/news-coronavirus-32-novyh-vypadky-v-ukrajini/30509580.html

peredplata