Світ спостерігає за відкритою Швецією, де кількість жертв вірусу через принципові різниці в підрахунках менше, ніж всюди.

На відміну від багатьох інших країн Швеція не заблокувала свої населення і економіку в зв’язку з розгулом по планеті нового вірусу. Світова спільнота, в більшості своїй фактично безвилазно замкнене в житлових приміщеннях владою, з великим інтересом спостерігає за тим, що відбувається в цій скандинавській країні.

На тлі суперечок про надмірності і неадекватності прийнятих антивірусних заходів щодо істинної мірою загрози, ситуація в Швеції представляє особливий інтерес.

У Швеції відкриті торгові центри, бари, ресторани, освітніх і дошкільних закладів, офіси компаній, фабрики і заводи.

Разом з тим, існують деякі обмеження, такі як зібрання людей чисельністю понад 500 осіб. Але, в порівнянні з більшістю європейських країн, життя в Швеції триває щодо нормальна.

А що станеться, якщо шведи впораються? Якщо виявиться, що всі інші держави також могли б впоратися з вірусом, не руйнуючи цілі сектори економіки, не вкладаючи мільйони грошей в допомоги по безробіттю і не встановлюючи драконівські обмеження в сфері громадянських свобод?

В даний час смертність в Швеції від коронавируса становить 33 людини на мільйон населення. У Франції – 83. У Італії – 230. У Британії – 43. У Нідерландах – 78.

У Сполучених Штатах число смертей на мільйон населення становить 18 осіб. Однак, оскільки спалах в Америці почалася пізніше, то європейські рівні смертності від вірусу, ймовірно, знаходяться на підході.

При існуючих офіційних даних загиблих викликає підозру їх достовірність. Сумніви закрадаються в зв’язку з різними способами підрахунку. Всі померлі, що потрапили з скорботну статистику, є жертвами вірусу чи ні?

У деяких країнах COVID-19 вказується в якості причини смерті, якщо він внесений до свідоцтва про смерть. Справжня причина смерті найчастіше не приймається в розрахунок.

Світ спостерігає за відкритою Швецією, де кількість жертв вірусу через принципової різниці в підрахунках менше, ніж всюди
Наприклад, хворий міг перебувати при смерті від затяжної онкології, але напередодні смерті у нього з’явилися можливі ознаки коронавируса. Офіційно він буде визнаний жертва не раку, а вірусу, навіть за відсутності позитивного аналізу.

Зустрічаються і несмішні курйози. Людина потрапила у важке ДТП, але з волі випадку для надання швидкої медичної допомоги він виявився не в лікарні, а спеціальному епідеміологічному госпіталі, який знаходився поблизу від місця ДТП і помер в ньому. Він теж буде загиблим від COVID-19.

У Північній Ірландії вважаються жертвами інфекції особи, які померли протягом 28 днів після першого позитивного результату, незалежно від того, чи був вірус причиною смерті

Варіантів спотворення статистичних даних безліч.

Таким чином формується дута статистика смерті в багатьох країнах, яка вказує на те, що коронавірус може бути не таким смертельним, як передбачалося раніше.

Але не в Швеції. Шведське охорону здоров’я вимагає встановлення істиною причиною смерті. Саме тому розрив в статистичних даних про жертви вірусу в міру перебігу часу буде тільки рости.

Свою негативну роль в роздмухуванні істерії грає і, так звана, Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ). У своїй новій методичке від 25 березня вона наказує вважати офіційною причиною смерті COVID-19 навіть коли позитивне тестування на наявність вірусу відсутня.

Такий підхід дивний в силу явного спотворення даних в бік збільшення смертей від вірусу!

Це означає, що ВООЗ дає вказівку медичним установам світу визначити в якості смертей COVID-19 навіть без медичного підтвердження.

Інструкція ВООЗ дозволяє намалювати практично будь-яку траєкторію зростання “померлих” від коронавируса.

Очевидно, що вірусна істерія навмисно роздувається, а Швеція стає лакмусовим папірцем в цій навмисно нагнітається паніці і хвилі страху.

Якщо Швеція вистоїть, тобто покаже, що “вірусні” лякалки є сфабрикованою брехнею, то уряди по всьому світу чекають великі потрясіння, спровоковані обуреним народом.

peredplata