За минулу добу у Чернівецькій області зафіксовано сім летальних випадків від коронавірусу

Із 25 лютого у стаціонарах Чернівецької області через COVID-19 пролікували 8119 буковинців. У лікарнях області станом на 26 жовтня перебуває 893 людей. Із них у 587 пацієнтів підтверджено коронавірус, решта – з підозрою.

За минулу добу до лікарень госпіталізували 39 осіб.

У медичних закладах станом на 26 жовтня лікують 86 пацієнтів у важкому стані, з них у реанімаціях – 60, на апаратах штучної вентиляції легень – 2.

224 пацієнтів у лікарнях Чернівецької області перебувають на кисневій терапії.

________________

За минулу добу у Чернівецькій області зафіксовано сім летальних випадків.

▪️ Чоловік 1947 р. н., житель Сокирянського району. Коронавірус у нього підтверджено. Мав важку двобічну полісегментарну пневмонію та супутні діагнози – ішемію, дифузний кардіосклероз, вторинну артеріальну гіпертензію, гостре порушення мозкового кровообігу. Помер у Сокирянській ЦРЛ.

▪️ Жінка 1942 р. н., із Новоселицького району. Хворіла на COVID-19, тотальну двобічну пневмонію, дифузний кардіосклероз, гіпертонію. Померла у Новоселицькій ЦРЛ.

▪️ Жінка 1956 р. н., із Вижницького району. COVID-19 у неї підтверджено. Мала двобічну полісегментарну пневмонію. Хворіла також на важку форму цукрового діабету, який спричинив низку ускладнень. Померла у Вижницькій ЦРЛ.

▪️ Жінка 1952 р. н., жителька Глибоцького району. COVID-19 у неї підтверджено. Мала тотальну двобічну пневмонію, важке хронічне обструктивне захворювання легень, дифузний кардіосклероз. Померла у обласній лікарні.

▪️ Чоловік 1948 р. н., житель Заставнівського району, із підозрою на коронавірус. Мав тотальну двобічну пневмонію та супутні недуги – ішемію, дифузний кардіосклероз, гіпертонію, хронічне обструктивне захворювання легень, цукровий діабет. Помер у Заставнівській ЦРЛ.

▪️ Жінка, чернівчанка 1946 р. н., із підозрою на коронавірус. Мала двобічну полісегментарну пневмонію, ішемію, стенокардію напруги, гіпертонію, цукровий діабет. Померла у міській лікарні №1.

▪️ Жінка 1944 р. н. із Хотинського району. Мала підозру на коронавірус та тотальну двобічну пневмонію. Хворіла також на дифузний кардіосклероз, фібриляцію передсердь, церебральний кардіосклероз. Померла у обласній лікарні.

Загальна кількість зареєстрованих летальних випадків від коронавірусу на Буковині – 442.

peredplata