Кари шведам

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає:
-Це не Артем Довбик забив вирішальний гол шведам! Це кара Hебесна шведській збірній за брутальну гру шведів і скалічення Артема Бесєдіна!
– Маркус Даніельсон (гравець збірної Швеції) заслуговує не “червону” картку, а дискваліфікацію для подальших офіційних ігр у футбол! – про це сьогодні розповів лікар футбольного клубу K.V. Mechelen та збірної Бельгії Ремо де Піе.
Він ще багато розповів про існуючі фінти і трюки “небезпечної гри”, “фолів” і “тяжких фолів”, які межують з кримінальним злочином. А удар ступнею прямою ногою в коліно суперника, що аж нога в коліні вигнулась у другий бік – це поза межами фолу, це кримінал, – вважає лікар футбольного клубу K.V. Mechelen Ремо де Піе. Тому, не тільки УЕФА, але і збірна Швеції повинна сплатити мільйонні компенсації за каліцтво українського футболіста.
Проте, найбільше мене вразили імпульсивнi і щирi слова бельгійського спортивного лікаря Ремо: “Це не лише Артем Довбик забив вирішальний гол шведам! Це кара Hебесна шведській збірній за брутальну гру шведів у футбол і скалічення Артема Бесєдіна!”.
Дуже хочеться аби усі хірургічні операції для повернення ноги Артему пройшли успішно, рани загоїлись і він якнайшвидше повернувся в український футбол.
На зображенні може бути: 3 людини
 
 
 
 
 

peredplata