Дистанційки не буде: школи Буковини, де від COVID-19 вакциновано менш ніж 80% колективу, закриють на карантин – Осачук

Школи, де від COVID-19 вакциновано менш ніж 80% колективу, закриють на карантин, а діти сидітимуть вдома. Дистанційний освітній процес буде заборонено.

Таку заяву у своєму відеозверненні зробив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук – https://fb.watch/7-4vq4Hghh/

«Цієї осені не буде дозволено викладання онлайн, жодного дистанційного освітнього процесу не буде відбуватися», – зазначив голова ОДА.

Сергій Осачук також повідомив, що нині у краї необхідного рівня щеплень досягли працівники менше 40% закладів освіти. Ідеться про дитсадки, школи, училища, коледжі та виші.

Крім того, за його словами, вже у наступний понеділок в Україні запровадять «жовту» зону епідемічної небезпеки, тож в освітян ще є кілька днів, щоб зробити щеплення.

«Тому закликаю батьків стати з нами поруч, бути солідарними, переконати викладачів, педагогів, учителів ваших шкіл, до кінця цього тижня вакцинуватися. Дозвольте вашим дітям ходити до школи. Будьте здоровими, залишайтеся живими», – підсумував Сергій Осачук.

peredplata