Чернівецька ОДА заявила, що поширена інформація про 100% вакцинованих медиків в області це “технічна помилка”.

У Чернівецькій обласній державній адміністрації надали інформацію щодо 100-відсоткової вакцинації медичних працівників першою дозою від COVID-19. Згодом визнали, що виникла помилка щодо відсотка вакцинованих.

Нагадаємо, вчора 27 жовтня, на Facebook сторінці Чернівецької ОДА опублікували допис, в якому зазначили, що 100% медичних працівників Чернівецької області отримали першу дозу вакцини від COVID-19. Проте на прохання кореспондента МА АСС уточнити чи 100% показник стосується вакцинації медпрацівників однією дозою, очільник департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Олег Чорний зазначив, що сталася технічна помилка.

«Там мають бути інші цифри. Сталася технічна помилка. Хоча показники вакцинації серед медпрацівників області дійсно є досить високими. Ми негайно виправимо дані і оприлюднимо інформацію»,- зазначив Олег Чорний.

Нагадаємо, Чернівецька облдержадміністрація в середу, 27 жовтня, заявила, що в області від коронавірусу вакцинували 100% медиків. У повідомленні ОДА уточнюється, що другу дозу наразі отримали 77% медиків. Це вище ніж, загальноукраїнський показник, який складає 84% та 66% відповідно.

У прес-службі Чернівецької ОДА зазначили, добре імунізуються також буковинські освітяни, 85% мають одне щеплення, 57% – обидві дози. При цьому усього в Україні однією дозою вакцинували 83% педагогів, двома дозами – 59%.

За словами заступниці голови облдержадміністрації Наталії Гусак, у категорії 60+ на Буковині щепили однією дозою – 21,2% осіб, двома дозами – 16,9%.

«Хворі, які перебувають у наших госпітальних базах, мають складні стани, вони важко одужують. 99% пацієнтів медичних закладів Буковини не вакцинувалися від коронавірусу. Як на мене, це найкращий аргумент, щоб зробити щеплення», – повідомила Наталія Гусак.
https://bukinfo.com.ua/zdorov-ya/chernivecka-oda-zayavyla-pro-100-vakcynovanyh-medykiv-v-oblasti
 
Технічна помилка?..
 
Це не технічна помилка, це була цілеспрямована брехня, адже куратори вакцинації подавали звіти в МОЗ, і їм потрібні були “гарні показники”, щоб засвідчити свою “НАДЕФЕКТИВНУ” роботу
Технічна помилка – це теж брехня, адже вони вчора виступали на брифінгу з цією брехнею, докази у фото #2
Ви можете обдурити своїми звітами МОЗ, але людей не обдурите!!!
 
 
 
 
 
 

peredplata