Чинуш наносить УДАР covid-19

Допоки влада та багато політичних партій на Буковині розпускають шмарклі на полях боротьби з коронавірусом, депутат Чернівецької міської ради Валерій Чинуш. Робить конкретні справи.

Раніше чимало сил та коштів він виділяв для закупівлі медикаментів, кисню та інших необхідних для медиків препаратів, які використовують для лікування хвороби. Коли Чинуш очолив обласну організацію партії Кличка УДАР, робота на цій царині боротьби з коронавірусом набула системного характеру. Влада програла процес вакцинації особливо агітації. Антивакцинатори зуміли затролити владу. Так що вона досі не може оговтатися. УДАР не піддався тролінгу. Це чи не єдина партія Україніи, яка сама по всій державі почала активну агітаційну кампанію і рекламу.

Зараз місто Чернівці та область заповнена біґбордами від УДАРу, де закликають зберегти життя вилікувати Україну. Така реклама має реальний вплив на людей і він важливіший та дієвіший за щоденні звіти влади про кількість заражених, мертвих не вилікуваних та невакцинованих. 

peredplata