У Чернівецькій області поліція чергуватиме на водоймах, визначених для водохресних купань

Завтра, 19 січня, з нагоди релігійного свята Богоявлення Господнього на території Чернівецької області відбудуться богослужіння, освячення води та водохресні купання. Біля культових споруд чергуватимуть поліцейські, а на водоймах також рятувальники та медики.

Зусилля співробітників структурних і територіальних підрозділів ГУНП в Чернівецькій області передусім спрямовані на недопущення вчинення правопорушень громадян, охороні їх публічної безпеки під час масових заходів та у місцях скупчення людей.

На території Буковини на Водохреща біля 523 культових споруд відбудуться святкові богослужіння та освячення води. Для забезпечення правопорядку населення у цих місцях керівництво обласного управління Нацполіції залучило необхідну кількість особового складу.

Окрім цього, у Чернівецькій області заздалегідь визначені 77 місць для водохресного купання. Тут разом з поліцейськими чергуватимуть також рятувальники і медики.

Правоохоронці закликають громадян дотримуватись правил безпеки, поведінки, перебування на водоймах під час обрядових купань, а також встановлених карантинних обмежень.

 

peredplata