У мерії Чернівців – спалах COVID-19: захворіли майже всі 100 працівників.

За інформацією чиновників, серед інфікованих немає важкого перебігу хвороби, більшість працівників міськради переносять коронавірус у легкій формі.

У Чернівецькій міській раді фіксують спалах коронавірусу. Станом на ранок 26 січня хворобу підтвердили у понад 90 працівників, що складає 16% від усього колективу разом зі структурними підрозділами.

Про це кореспонденту Медіа агентства АСС розповів заступник Чернівецького міського голови Юрій Лесюк.

«Ми не моніторимо постійно інформацію про кількість хворих працівників. Але цього разу отримали повідомлення з різних відділів про значну кількість хворих. І за вчорашній день ми зібрали цю інформацію. Враховуючи, усі наші структурні підрозділи, то зараз маємо близько 16% захворівших, це понад 90 людей», – сказав Лесюк.

Наші новини є у Facebook

Він додав, що серед інфікованих працівників міської ради важких хворих немає. Водночас є і ті, хто пройшов вакцинацію, у всіх легкий перебіг COVID-19, вони лікуються амбулаторно.

Додаткових обмежувальних заходів у міській раді поки не вводять. Але на розгляд керівників структурних підрозділів там можуть змінювати графік роботи та прийому громадян.

peredplata