Патрульні Буковини в зв’язку з погіршенням погоди і водіям, і пішоходам радять бути вкрай обережними

У зв’язку з погіршенням погодних умов і водіям, і пішоходам необхідно бути вкрай обережними та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Співробітники поліції Буковини радять водіям не перевищувати допустиму швидкість руху, дотримуватися безпечної дистанції, уникати різкого гальмування та ризикованих маневрів. Будьте максимально уважними, враховуйте стан дорожнього полотна й ретельно плануйте свої маршрути, зважаючи на погодні умови.

Правоохоронці застерігають, якщо на вашому авто все ще літня гума або ви не впевнені в технічному стані автомобіля чи своїх водійських навичках – не виїжджайте на автошляхи. Краще скористайтеся послугами громадського транспорту чи таксі.

Поліцейські звертаються до пішоходів бути максимально уважними, бо на слизькій дорозі досить складно вчасно загальмувати і зупинити автомобіль. Переходьте вулицю лише у призначених для цього місцях, попередньо переконавшись, що поблизу немає рухомих транспортних засобів.

буковинські поліцейські закликають учасників дорожнього руху зважати на погодні умови

Крім цього, співробітники поліції закликають пішоходів подбати про одяг підвищеної видимості зі світлоповертальними елементами.

Пам’ятайте: безпека на дорозі залежить від кожного учасника дорожнього руху.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata