У Чернівцях в дачному будинку загинув чоловік

Чернівецька область: минулої доби сталося 5 пожеж, внаслідок яких 1 особа загинула, 1 травмована та ще 36 осіб евакуйовано

 

Увечері 10 січня в м. Чернівці на вул. Вижницькій сталася пожежа в дачному будинку. Її виявили сусіди – люди помітили дим і зателефонували до Служби порятунку. На жаль, через запізніле виявлення та повідомлення про пожежу, врятувати життя 58-річному чоловіку не було змоги. Площа пожежі склала 50 кв.м. Пожежу було ліквідовано рятувальниками 1 державної пожежно-рятувальної частини м. Чернівці. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. Причина пожежі встановлюється.

Того ж дня у м. Чернівці на вул. Руській пожежа трапилась у квартирі житлового будинку. За попередніми висновками фахівців, до загорання призвело коротке замкнення електромережі. На момент виникнення пожежі вдома перебував власник, помітивши пожежу він намагався самотужки ліквідувати пожежу, проте всі його спроби виявилися марними, окрім цього він травмувався. Чоловіка госпіталізували до лікувального закладу з діагнозом отруєння чадним газом. Пожежу ліквідували вогнеборці 1 державної пожежно-рятувальної частини м. Чернівці. Внаслідок пожежі вогнем знищено меблі, речі домашнього вжитку.

Ще одна пожежа в обласному центрі виникла в електричній щитовій  в під’їзді житлового будинку. У результаті пожежі утворилось щільне задимлення. Було проведено евакуацію 36 осіб, з них 5 дітей. Переконавшись, що життю людей більше не загрожує небезпека, вогнеборці ліквідували пожежу. Вогнем знищено електричну щитову.

Інші пожежі вогнеборці ліквідували в обласному центрі та Дністровському районі.

Джерело : Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області

 

peredplata