У Полтаві невідомий чоловік вдарив по обличчю журналістку “Кола” Тетяну Цирульник

Фото – скриншот з відео ютуб-каналу “Свобода Слова”

У Полтаві невідомий чоловік штовхав та вдарив по обличчю журналістку, головну редакторку видання “Коло” Тетяну Цирульник. Інцидент стався сьогодні, 9 травня, біля Меморіалу солдатської слави під час покладання квітів, повідомляє ”Полтавщина”.

Як повідомляє видання, один з учасників акції покладання квітів прийшов із портретом свого батька. Присутня там журналістка назвала це російськими наративами, порівнявши з проросійською акцією “Безсмертний полк”. На суперечку дуже агресивно відреагував інший чоловік, який спочатку з нецензурною лайкою запропонував Цирульник “іти звідси”. А після заперечень, що це публічне місце, яке вільне для всіх, чоловік спершу силою виштовхав журналістку з простору перед меморіалом, потім вдарив її по обличчю.

На відео, яке опублікував автор проєкту “Свобода Слова” Віталій Скобельський, видно, що Тетяна Цирульник робила фото, в цей час на неї накинувся чоловік зі словами: “Чуєш, курво, йди звідси!”, почав виштовхувати її, потім ударив по обличчю. 

На місце прибув наряд патрульної поліції, який, своєю чергою, викликав слідчо-оперативну групу. На цьому конфлікт був вичерпаний.

У коментарі представниці ІМІ в Полтавській області Тетяна Цирульник повідомила, що зараз має зустріч з поліцією. За годину обіцяє надати коментарі.

 

 

peredplata