СТРАШНА ТАЄМНИЦЯ МАВЗОЛЕЯ.

 
Мало кому відомо, що мавзолей для зберіганні цього монстра архітектор Щусєв спроектував за подобою та пропорціями Пергамського вівтаря, котрий відомий у християнстві як Вівтар Сатани.
Щоб ви розуміли з чим маємо справу – саме про Пергамський вівтар казав Іоан Богослов у своєму «Одкровенні», змальовуючи видіння в якому Ісус Христос звертається до Ангела Пергамської церкви:
«Знаю справи твої і що ти живеш там, де престол сатани і що містиш ім`я Моє, і не зрікся віри Моєї навіть у ті дні, в які у вас, де живе сатана…»
І от таку штуку побудували комуністи для свого ватажка.
«… под стенами Трои стояла маленькая вещь, но значительная. И вот, я сделал так» (із спогадів Щусєва).
До речі, Вівтар Сатани був обов`язковим атрибутом нацистів. Його модель стояла на камінній полиці в кабінеті Гітлера, його навіть один з радянських офіцерів сплутав з мавзолеєм Леніна.
Форма зіккуратів – найдавніший тип пірамід. Ця конкретна московська піраміда – зосередження Зла і його центр. Мільйонні натовпи людей, яких в обов`язковому порядку возили «на екскурсії» до Москви, проганялися через Вівтар Сатани, віддаючи йому свою енергію, підтримуючи життя «імперії Зла».
Але найстрашніше, що ця зла енергія піраміди спотворювала енергетику людей, їхні душі. І передавалася дітям, що народжувалися від цих нещасних жертв мерзенного злодійства.
І зараз спотворює. Бо нікуди не ділося це зосередження Зла і так само натовпи туристів проходять через Вівтар. А тепер уже й закордонних. І дивуються: звідки світом розповзається темрява…

peredplata