Як же все-таки добре жилось в радянському раї

Як же все-таки добре жилось в радянському раї! СРСР= країна-мрія! Країна-прорив! На заздрість всім буржуям! Дочка Сталіна в 1967 році прийшла в американське посольство в Індії і поїхала в Штати, де вийшла заміж за американця (див фото). Світле майбутнє, яке побудував батько, з ГУЛАГом, голодоморами та героями НКВД, їй чомусь не сподобалося.
Навіть смачний пломбір не допоміг. Внучка Сталіна Кріс Еванс теж живе в США, в Портленді. По-руськи взагалі не говорить. Нащадки Троцького – Мексика, США, Ізраїль.
Син Хрущова в 1991 році, як тільки випала нагода, відразу ж звалив в Штати, які так ганив його папаша, для читання лекцій з історії холодної війни, на якій спеціалізується нині. Залишився на постійне проживання, в даний час проживає в м. Провіденс, штат Род-Айленд. Працює професором Інституту міжнародних досліджень.
Внучка по лінії другого сина також живе в США.
Правнучка Микити Сергійовича – Ніна Львівна Хрущова, викладає на факультеті міжнародних відносин в університеті New School в Нью-Йорку.
Викладала хореографію в Майамі внучка голови КДБ СРСР і Генсека КПРС Юрія Андропова – Тетяна Ігорівна Андропова. Там же, в США, живе і її брат Костянтин Ігорович Андропов. Живуть в “проклятої Америці” і в вус не дують. Всім задоволені. Нащадки Брежнєва – США, Англія. Племінниця живе в Каліфорнії. Правнуки Дмитро Андрійович і Леонід Андрійович закінчили Оксфордський університет.
Дочка головного ідеолога пізнього комунізму, Михайла Суслова – Майя Михайлівна Сумарокова разом з чоловіком і двома синами живе в Австрії.
Дочка Горбачова – Ірина Вірганська живе, в основному, в Сан-Франциско, де розташовується головний офіс “Горбачов-Фонду”, в якому вона працює віце-президентом. Внучка живе в Німеччині.
Дивна річ, але після краху комуністичного експерименту ніхто з нащадків його будівельників не поїхав закінчувати реалізацію Великої Мрії в Китай, Північну Корею або Кубу. Вони всі переїхали в нормальні країни, ЄС і США.
Всім їм добре в загниваючих капіталістичних державах з правами людини і демократією (не споконвічно російськими цінностями). До Росії ніхто повертатися і не думає. Цікаво чому? В сучасній РФ – теж саме.
Тарас Мацибурка
 
 
 

peredplata