Горіла “синім полум’ям”, а цар ганебно втік: Росія в шоці від ініціативи Рефата Чубарова відзначити 450-річний ювілей спалення Москви.

Іван Грозний, котрий на рівні зі Сталіним є серед найвищих об’єктів поклоніння путінської пропаганди і шовінистичного населення “встающей с колен” Недоімперії, був жорстоким катом власного народу, а в битві з кримцями показав себе ганебним боягузом
Девлет-Гірей палить Москву, Іван Грозний втік, залишивши свою столицю на поталуДевлет-Гірей палить Москву, Іван Грозний втік, залишивши свою столицю на поталу

Народний депутат України попередніх скликань Рефат Чубаров виступив з пропозицією відсвяткувати річницю спалення Москви військами кримського хана, зазначають Патріоти України.

Кримсько-татарський діяч нагадав про велику пожежу в Москві у 1571 році, яка сталася під час штурму міста військами кримського хана Девлет-Гірея. Про це він написав у своєму Facebook.

Політик закликав подумати про те, як слід відсвяткувати 450-ту річницю славної історичної дати, і написати свої пропозиції в коментарях.

У коментарях вже з’явилися пропозиції «встановити пам’ятник Девлет-Герею» і «випустити серію поштових марок». На пропозицію святкування славетної дати негативно відреагували російські ЗМІ. Імперці виють від люті та страху.

 
 
 
 

peredplata