КОЛИ ЗАВЕРШИТЬСЯ ВІЙНА І ЩО ЧЕКАТИМЕ НА УКРАЇНУ ПОТІМ. АСТРОЛОГИ ДАЛИ РОЗГОРНУТИЙ ПРОГНОЗ.

Фахівчиня з ведичної астрології й авторка однієї з найвідоміших сторінок у мережі Instagram Moon Calendar Сара Сарасваті використовуючи не надто зрозумілу термінологію, але доступно пояснила, коли саме нам очікувати найгостріших періодів і коли конфлікт почне вщухати.

“У гороскопі України Місяць у Козерозі, а значить, у країни зараз триває період Саді Саті. Сатурн тиснутиме до січня 2023 року. Відповідно, весь 2022 рік несприятливий для України. З 7 лютого нинішнього року по жовтень 2024-го йде планетний період Юпітер/Венера. Ретро-Венера спалена і відповідає за війну, суди та конфлікти. Ретроградність порушує питання минулого. Конфлікт поступово згасатиме із завершенням періоду Венери, наприкінці 2024 року”, – висловила переконання астрологиня.

За її словами, Сатурн “тікатиме” від Марса, але той “наздожене його” з 2 по 7 квітня, де буде “найнебезпечніший період” – він стосується травм і конфліктів. Фахівчиня каже, що Марс залишить знак Козерога 8 квітня цього року і перейде в знак Водолія – це нібито допоможе розвантажити конфлікт та загальне загострення.

“У 2022 році тіньові вузли змінять свої знаки. Зміна тіньових вузлів Раху/Кету може принести зміни в парламенті України”, – вважає Сарасваті.

Астрологиня Анжела Перл, яка в YouTube є однією з найпопулярніших фахівців у своїй сфері, маючи 1,58 млн підписників. Жінка родом із України, але давно живе в Австралії. Вона зізналася, що на момент початку війни її сестра й мама були у Києві, в інших українських містах живуть родичі.

“Точка неповернення буде 30 квітня і місяць опісля, тому війна може тривати три місяці. Затемнення 30.04.2022 змінить всю Україну назавжди, єднання буде таким, що жодна країна світу такого не бачила”, – зазначила астрологиня.

Прогноз вона зробила не лише про війну, а й про майбутнє України, дивлячись на ситуацію з погляду астрології і карт таро, та відповідаючи на питання, які надсилали їй підписники. Зокрема:

наша країна перебуває у знаку Тельця в Урані – планеті незалежності. Тому Україна завжди буде вільною і незалежною державою, “це її суть, ДНК”;

спад напруги почнеться після 12 березня 2022 року (прогноз вийшов 1 березня);

російські війська відступлять;

затемнення 30 квітня змінить усю країну;

на відновлення України знадобиться 3,5 року, “це буде нова і дуже сильна держава”;

ядерного вибуху не буде;

зміна влади в РФ відбудеться лише у січні 2024 року.

Миру нам усім!

peredplata