Астролог зробив прогноз для України на квітень і травень

Росс також віщує, що Україна у квітні може завдати удари по Росії
Астрологічний прогноз щодо війни в Україні на квітень і травень передбачає руйнування російського фронту – розповів відомий астролог Влад Росс. Про це він сказав у інтерв’ю “УНІАН”.
Росс віщує, що ситуація у квітні і травні для України “буде суперовою”, а от для президента Росії Володимира Путіна – ні.
“ЗСУ потужно наступатимуть, з двох сторін буде руйнування російського фронту. На півночі і півдні вся шайка російського диктатора, в тому числі “вагнерівці”, буде переможена”, – йдеться у прогнозі астролога. Він не виключив, що українські війська в цей період можуть повністю зачистити кордони з Росією.
“Тобто ми візьмемо в оточення всі групи на сході. Це вже може статися 15-17 квітня, коли Уран – планета перевороту – з’єднається з Марсом”, – уточнив Росс.
Він наголосив, що це буде період, “коли Путін зрозуміє, що він жорстко програв”. Скоріш за все, він захоче влаштувати нову хвилю мобілізації, однак не встигне, адже по всіх фронтах у ворога будуть дуже великі дірки.
“До речі, 17 квітня ми можемо завдати удари по Росії”, – віщує астролог.
повний текст читайте тут: https://ukr-space.com/news/188021?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=astrolog-zrobyv-prognoz-dlya-ukrayiny-na-kviten-i-traven&fbclid=IwAR17MhxB8KnFvf72yT1qoLLSk-70qmsf9HmCEJn8AMRXUD8iyal-d4Viraw

peredplata