Гороскоп з 11 по 17 червня

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ваші бажання і задуми будуть виконуватися в тій мірі, в якій вони щирі і не суперечать інтересам. Не варто заперечувати свої негаразди, постарайтеся вчасно виправляти допущені помилки. Змініть свій гнів на милість, і конструктивно підійдіть до вирішення проблем.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Тиждень краще присвятити спілкуванню з приємними людьми. Сходіть в гості до батьків, організуйте пікнік з друзями. Будьте зібрані, і ви зможете встигнути зробити багато, практично не відчуваючи втоми.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

На цьому тижні може підвищитися ваша соціальна активність. У вас буде можливість влаштувати зустріч з друзями і гарно відпочити. У вихідні бажано знаходитися з найближчими вам людьми:  приділіть увагу родині та дітям.

Рак (22 червня – 22 липня)

Творча робота буде позитивно впливати на ваш настрій. Прислухайтеся до порад близьких людей. Сміливо будуйте і реалізуйте свої плани. Не проґавте  свій шанс, використовуйте сприятливий для вас час. На вихідні вам не завадить  виспатися і відпочити.

Лев (23 липня – 23 серпня)

На цьому тижні не відмовляйтеся від допомоги друзів, але в той же час не намагайтеся перекласти всю відповідальність на інших. У професійній сфері постарайтеся не форсувати події. У сім’ї можливі розбіжності і взаємні претензії.

Діва (24 серпня – 22 вересня)

Інтуїція – ваш вірний і надійний друг на цьому тижні. Варто навчитися їй довіряти. Однак не варто працювати надто багато, вашу працюне оцінять. Також не намагайтеся робити десять справ одночасно. У вихідні бажано відпочити на природі.

Терези (23 вересня – 23 жовтня)

Тиждень буде насичений подіями, діловими і особистими зустрічами. Також сприятливий час для вирішення сімейних негараздів. У спілкуванні з близькими людьми постарайтеся уникати іронічних коментарів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Тиждень буде сповнений різноманітними приємними подіями. Ваші творчі та ділові проекти принесуть прибуток. Також ви зумієте проявити свої таланти. Сприятливий час для важливих переговорів, можливі закордонні відрядження.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Тиждень може викликати у вас розчарування. Поки інші відпочивають, вам доведеться працювати. Однак ви будете повільно, але вірно просуватися до намічених цілей. У вихідні вас чекають приємні сюрпризи.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

На цьому тижні постарайтеся створити для себе оптимально зручний режим роботи, що дозволяє економно використовувати час і сили. Також тримайте свої емоції під контролем. Вихідні добре б провести за містом на природі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Тиждень гарний для реалізації великих проектів, у вас з’явиться можливість виходу на більш високий професійний рівень з хорошими кар’єрними перспективами. У вихідні проявіть більше м’якості і турботи по відношенню до близьких людей.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Цей тиждень обіцяє бути продуктивним, але спокійним. Не бійтеся перешкод, які будуть виникати на вашому шляху. Ви можете отримати привабливу ділову пропозицію. Важливо вчасно відреагувати і ретельно все прорахувати.

peredplata