Гороскоп від Павла Глоби: що принесе Бик у 2021 році.

 
 
 

Відомий астролог Павло Глоба розповів, яким буде 2021 рік Білого Металевого Бика і склав прогноз для всіх знаків зодіаку.

 
Загальний гороскоп Павла Глоби прогнозує в цілому стабільний 2021 рік. При цьому він буде не позбавлений несподіваних поворотів долі. Рік Білого Металевого Бика – прекрасна пора для саморозвитку і просування по службі.
 
Бик відрізняється силою і витривалістю, однак цими якостями зможе нагородити не всіх. Рік буде неоднозначним у плані здоров’я, особливо постраждає психологічна сфера. При цьому у всіх знаків зодіаку є шанс відновитися.
 
Символ 2021 року справедливий і неупереджений. Він щедро нагородить за цілеспрямовану наполегливу працю, і відчутно покарає за лінь і тягу до авантюр. Тому щоб досягти фінансового благополуччя і зростання, потрібно серйозно працювати і не сподіватися на випадок.
 
На любовному фронті навряд чи трапиться щось неординарне. Рік буде сприятливим для початку серйозних відносин, весілля або народження дітей. Швидкоплинних інтрижок краще уникати.
 
Фото: pixabay.com
 

Гороскоп Павла Глоби для Овна на 2021 рік

 
Овнів чекають великі зміни. Ключовим завданням знака в 2021 році стане розстановка пріоритетів і планування подальших завдань. Доведеться забути про ледачий стан і докласти зусиль.
 
Корисними для Овнів виявляться нові знання і вміння, які можна отримати на різних курсах і майстер-класах.
 

Гороскоп Павла Глоби для Тільця на 2021 рік

 
Кращий період року для Тільців настане влітку: знак очікують приємні знайомства і нові контакти як в особистому, так і в професійній сфері. У серпні Тільці сповна насолодяться плодами своєї праці.
 
З високою ймовірністю плани представників знака втіляться в 2021 році. За прогнозом, найбільш відчутні зміни в житті Тільців відбудуться восени.
 

Гороскоп Павла Глоби для Близнюків на 2021 рік

 
Працьовитим близнюкам можна чекати збільшення прибутку в рік Бика. При цьому не потрібно забувати про здоров’я: особливої ​​уваги вимагатимуть нирки і серце.
 

Гороскоп Павла Глоби для Рака на 2021 рік

 
Раків у новому році захоплять зміни зовнішності, гардероба і, можливо, звичок. Сімейні представники знаку відчують зміцнення відносин, а тим, хто ще не знайшов пару, гарантовані нові знайомства.
 
При таких грандіозних розкладах Ракам варто звернути увагу на психічне здоров’я і подбати про відпочинок.
 

Гороскоп Павла Глоби для Лева на 2021 рік

 
Бик подарує Левам, можливо, найуспішніший рік за останні кілька років. Зірки обіцяють знаку підтримку у всіх нових справах.
 
Початок 2021 року наповнений суєтою і труднощами в особистому житті, але до кінця весни все налагодиться. Головне правило – не робити поспішних рішень у стосунках.
 

Гороскоп Павла Глоби для Діви на 2021 рік

 
У Дів з’явиться можливість заглибитися в мистецтво. Творчі представники знака відчують приплив енергії і присутність удачі у другому кварталі 2021 року.
 
На Дів чекає досить напружений початок року і, щоб не втратити запал до початку звершень, їм потрібно навчитися спокійно реагувати на критику.
 

Гороскоп Павла Глоби для Терезів на 2021 рік

 
Терези зможуть залагодити давні питання і вдосконалити своє фінансове становище. Знаку не варто чекати серйозних змін у майбутньому році, при цьому у них з’явиться можливість вирішити постійні конфлікти в сім’ї.
 

Гороскоп Павла Глоби для Скорпіона на 2021 рік

 
Зірки обіцяють Скорпіону розміреність у рік Бика. Знак отримає шанс спокійно попрацювати на перспективу, не відволікаючись на термінові справи.
 
Скорпіонів чекає приємний відпочинок під час відпустки. Головне застереження – не займатися екстремальними видами спорту.
 

Гороскоп Павла Глоби для Стрільця на 2021 рік

  
На Стрільців чекає складна весна, особливо в робочій сфері. Щоб пережити невизначеність, знаку варто зайнятися творчістю або відволікаючою працею, наприклад, на дачі.
 
До середини року всі проблеми вирішаться, і Стрільці почнуть новий сприятливий період.
 

Гороскоп Павла Глоби для Козерога на 2021 рік

 
Бик буде всіляко заохочувати Козерога в професійній і любовній сфері. Знак може розраховувати на досить результативний рік.
 
При цьому слід звернути увагу на здоров’я: обмежити вживання алкоголю і переглянути гастрономічні пристрасті.
 

Гороскоп Павла Глоби для Водолія на 2021 рік

 
Водолії зіткнуться з протиріччями і складнощами в рік Бика. Особливо важко буде представникам знака, які не вміють йти на компроміс.
 
Зірки радять Водоліям бути більш обачними у відносинах з близькими і на роботі.
 

Гороскоп Павла Глоби для Риб на 2021 рік

 
Риб чекає дуже вдалий рік, однак не всі місяці будуть однаково успішними. Представники знаку відчують важливі зміни вже взимку.
 
Навесні Риби зможуть налагодити відносини в сім’ї, а після повноцінного відпочинку влітку вони з новими силами повернуться в робочий процес.
 
Фото: pixabay.com
 

peredplata