У цьому віці небезпечно відзначати дні народження: накличете нещастя

 

День народження — важливе свято для кожної людини. Але є дати, відзначати які, згідно з народними прикметами, небажано.

 

9 років
Це число пов’язують з дев’ятим днем після смерті людини. Вважається, що на дев’ятий день душа померлого все ще знаходиться на землі.

У цей день близькі збираються, щоб вшанувати пам’ять покійного і попросити у Бога кращої для нього долі. Адже саме в цей часовий проміжок вирішується, куди відправиться душа — в рай або пекло.

13 років
Цифра 13 вважається диявольським числом, що приносить нещастя. Деякі дотримуються думки, що саме 13-го числа Каїн вбив Авеля, а також саме в цю дату розіп’яли Христа. Люди настільки бояться цієї цифри, що в деяких будівлях відсутні поверхи і квартири під номером 13.

Оскільки день народження визначає ритм і настрій, в яких пройде весь наступний рік, марновірство свідчить, що краще відмовитися від святкування такої дати.

Також в цей день велика ймовірність пристріту іменинника, і навіть якщо ви зважилися на святкування, постарайтеся обійтися мінімальною кількістю гостей.

33 роки
Саме у віці 33 років Ісус Христос прийняв жахливі муки заради людства, які привели його до загибелі. Цю дату вкрай небажано відзначати чоловікам. Вважається, що святкування 33 років принесе чоловікові низку бід і невдач, виплутатися з яких буде непросто.

 

Не влаштовуючи галасливих святкувань, ви покажете свою повагу до того, що зробив для грішників Христос. Слід зауважити, що хоч це повір’я і носить релігійний характер, служителі церкви не схвалюють віру в прикмети.

40 років
Існує кілька причин не відзначати сорокаріччя. З релігійної точки зору, 40-недобре число, тому як саме після 40 днів душа померлого залишає землю.

 

Крім того, існує повір’я, що саме після 40 ангел-хранитель залишає людину. Вважається, що вона набралася достатньо досвіду і далі може на самоті продовжувати шлях, тому позбавляється захисту вищих сил.

Астрологи теж не рекомендують святкувати сорокаріччя, це вважається кризовим періодом в житті, який триватиме до 43 років.

 

53 роки
Цей вік небажаний для святкування, особливо прекрасною статтю. У цей період життя у жінок відбувається зміна біологічного ритму. Організм відчуває стрес, стає особливо вразливим. Відзначати цю дату, на думку езотериків, — значить витратити енергію в порожню.

Наші предки теж не шанували дату, боячись привернути зайву увагу святкуванням, так як доживало до цього віку небагато людей.

peredplata