Студентів Буковини залучають до відзначення Дня охорони праці

У рамках відзначення Дня охорони праці керівники та начальники інспекцій територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області продовжують проводити численні просвітницькі зустрічі на тему охорони праці та промислової безпеки зі студентами професійно-технічних училищ, коледжів, технікумів та зі студентами вищих навчальних закладів Буковини.

Днями такі зустрічі відбулися у студентських аудиторіях Глибоцького професійного ліцею, Чернівецького індустріального коледжу, Чернівецького ліцею залізничного транспорту, Чернівецького медичного коледжу Буковинської державної медичної академії, Чернівецькому професійному будівельному ліцеї.

Зустрічі зі студентами відбуваються у формі круглих столів, або ж дискусійних клубів.
Молоді люди, які незабаром здобудуть освіту у навчальному закладі і у розпочнуть свій власний професійний шлях, цікавляться, насамперед, питаннями особистої безпеки на виробництві, дотриманням законодавчих норм з охорони праці й промислової безпеки, станом ринку праці регіону.

Представники територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області проводять зустрічі зі студентами спільно з фахівцями територіальної державної інспекції з питань праці у Чернівецькій області.

Під час проведення зустрічей студентів закликають до участі у Всеукраїнському конкурсі «Кращий слоган з охорони праці».

Перші творчі роботи, до речі, вже почали надходити на адресу тер управління.

Про це повідомляє прес-служба територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області.

peredplata