На свята міграційна служба Буковини працювати за окремим графіком

У зв’язку з великодніми святами змінено графіки роботи територіальних підрозділів Управління Державної міграційної служби України в Чернівецькій області.

Управління ДМС України в Чернівецькій області (вул. Шептицького 25), Шевченківський (вул. Кармелюка, 9) і Першотравневий (вул. Руська, 183 ) районні відділи у м. Чернівцях та Садгірський районний сектор у м. Чернівцях (вул. М.Тореза, 70) не працюватимуть від 1-го по 07 травня та від 09 по 12 травня. При цьому протягом святкувань в Управлінні ДМС України щодня чергуватимуть керівники структурних підрозділів Управління ДМС. Також, у разі виникнення екстрених запитів чергуватимуть працівники сектору адресно-довідкової роботи.

Враховуючи те, що згідно графіків роботи у Вижницькому, Герцаївському, Глибоцькому, Заставнівському, Кельменецькому, Кіцманському, Новоселицькому, Сторожинецькому, Сокирянському, Путильському, Хотинському районному секторах та Новодністровському міському секторі вихідними днями є неділя та понеділок, робочі дні у цих підрозділах припадатимуть на 03-04, 08 та 10-11 травня.

Про це повідомляє Управління ДМС України в Чернівецькій області.

peredplata