На Буковині серед школярів визначили кращих знавців євроінтеграційних процесів

Сьогодні в Чернівцях відбулась учнівська науково-дослідна конференція «Український вимір процесів європейської інтеграції». За результатами конкурсу учнівських наукових робіт «Український вимір процесів європейської інтеграції» нагороджено переможців та їхніх керівників.

Переможці конкурсу отримали диплом та грошову винагороду у розмірі: за І місце – 1000 грн., ІІ-гі місця – 750 грн., ІІІ – 500 грн., а наукові керівники – грамоти та цінні подарунки.

Конкурс відбувався за підтримки та ініціативи кафедри політології та державного управління Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича, сприяння й координації Департаменту освіти і науки, молоді та спорту та Інституту післядипломної педагогічної освіти, фінансову підтримку призерів здійснює доктор наук, професор кафедри політології та державного управління ЧНУ ім.Ю.Федьковича – Анатолій Круглашов.

Як повідомив директор Департаменту, у районних/міських етапах конкурсу брало участь 63 учнів 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Найбільшу активність виявили старшокласники м. Чрнівців та Хотинського району. В ході конкурсу було відібрано найкращі учнівські роботи, серед яких 18 стали фактичними переможцями ІІ етапу і сьогодні змагалися на ІІІ етапі.

Про це повідомляється на сайті Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА.

peredplata