Найстарша чернівчанка відзначила 103-річчя

24 травня відзначила свій 103-ій день народження найстарша чернівчанка Олександра Назарова. Із цією поважною датою її привітало керівництво міста.

Назарова Олександра Гнатівна народилася в 1910 році в місті Куйбишеві (колишній Спаськ Казанської губернії) в Росії в багатодітній сім’ї. Крім Олександри у батьків було ще 15 дітей. Батько працював ветеринаром, помер у віці 50 років. Мати була домогосподаркою, сама піднімала дітей. Щоб прогодувати сім’ю змушена була тяжко працювати.

Олександра Гнатівна рано розпочала свою трудову діяльність. Працювала на текстильній фабриці. Пізніше працювала інструктором в школі перукарів в м. Іваново. Працюючи інструктором здавала кров для поранених бійців. В Іваново познайомилася з майбутнім чоловіком, одружилася. Народила двох дітей. Чоловік Петро Михайлович чотири роки був на фронті. Потім разом з ним переїхала до Чернівців, куди він був направлений для проходження військової служби.

Секрет свого довголіття Олександра Гнатівна вбачає в тому, щоб нікому не робити зла, а на зло відповідати тільки добром.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata