Двоє дівчат з Одеси втекли до Чернівців до своїх інтернет-знайомих

Двоє дівчат з Одеси втекли до Чернівців до своїх інтернет-знайомихДві мешканки Одеси 15 та 16 років втекли з дому та тиждень переховувались у свого знайомого в Чернівцях. Завдяки оперативно-розшуковим заходам чернівецької міліції вдалось повернути втікачок додому.

24 травня дві сім’ї з міста Одеси звернулись до місцевих правоохоронців з повідомленням про те, що їх неповнолітні доньки пішли з дому та не повернулись. Пошуки вказували на те, що на території Одеської області дівчат немає. Правоохоронці з’ясували, що у втікачок є Інтернет-знайомі з інших міст України, в тому числі у Чернівцях, тому звернулись по допомогу до своїх чернівецьких колег. Працівникам відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Чернівецькій області знадобилось менше доби, аби встановити місце знаходження біглянок.

Як з’ясувалось, в минулому році в літньому таборі дівчата познайомилися з хлопцем із Чернівців. Рік вони спілкувалися за допомогою Інтернету і тепер вирішили поїхати до нього у гості. Для батьків хлопця дівчата вигадали легенду, по якій вони нібито подорожують по цікавим містам України та хотіли побувати і в Чернівцях.

Подруг повернули батькам і тепер навряд чи їм доведеться найближчим часом подорожувати без батьківського супроводу.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata