Відбувся аукціон з продажу необробленої деревини підприємствами Чернівецького ОУЛМГ

Згідно наказу Державного агентства лісових ресурсів України від 26 лютого 2007 року № 42 «Щодо вдосконалення механізмів продажу необробленої деревини» 13 червня у приміщенні Чернівецької торгово-промислової палати підвідомчими підприємствами Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства проведено публічні (аукціонні) торги з продажу необробленої деревини ресурсу заготівлі ІІІ кварталу 2013 року. Участь у них взяли 64 суб\’єкти господарської діяльності, що мають власне деревообробне виробництво.

Державним лісогосподарськими підприємствами облуправління було виставлено на аукціон 32 395 кубометрів пиловника дуба, бука і хвойних порід, фансировини дуба і бука та техсировини на загальну суму 13 965 582 грн, з яких реалізовано 20 600 кубометрів на суму 10 113 609 грн, що становить 64% від виставленого на продаж об’єму.

Такі відкриті торги забезпечують прозорість процесу реалізації продукції підвідомчих підприємств облуправління. Як результат, ціни на продукцію формуються під час торгів, і жодному із покупців не надається неправомірна перевага.

Про це повідомляє прес-служба ЧОУЛМГ.

peredplata