За звання кращої змагатиметься 14 медсестер області під час ювілейних заходів у Кіцмані

Як повідомляє департамент охорони здоров’я та цивільного захисту населення обласної державної адміністрації, у п’ятницю, 12 липня, у день святкування 600-ліття м. Кіцмань, відбудеться фінал 13-го обласного конкурсу на звання кращої медичної сестри року.

«Попередні етапи, а саме визначення рівня теоретичної підготовки учасниць та володіння ними професійними практичними навичками, провели місяць тому, – розповів голова Асоціації медичних сестер Чернівецької області Сидір Гоменюк. – Цього року за звання кращої медсестри змагаються 14 учасниць – представниці усіх центральних районних лікарень, обласної клінічної лікарні, лікарні швидкої медичної допомоги і пологового будинку №1 м. Чернівці».

У фіналі медпрацівниці продемонструють власні таланти, презентацію свого медичного закладу та населеного пункту, а також покажуть журі вільне домашнє завдання на тему \”Красива людина красива в усьому\”. За підсумками регіонального етапу конкурсу краща медсестра області 2013 року представлятиме Буковину на всеукраїнських фахових змаганнях, які на початку жовтня пройдуть у Дніпропетровську.

Джерело – прес-служба ОДА.

peredplata