На Буковині кількість пожеж зростає

13 серпня о 16 годині 35 хвилини сталась пожежа в господарській будівлі у с. Купка Глибоцького району. На місце події було одразу направлено вогнеборців місцевої пожежної охорони с. Купка, с. Корчівці та пожежно-рятувального підрозділу міста Глибока. До прибуття вогнеборців власник намагався самотужки впоратися з вогнем та всі його зусилля виявилися марними, окрім того чоловік отримав опіки. Рятувальники надали чоловіку необхідну допомогу та передали потерпілого бригаді швидкої медичної допомоги. Після цього в короткий проміжок часу пожежу було ліквідовано. Від вогню було врятовано поруч розташований житловий будинок. Вогнем знищено шиферне покриття будівлі де виникла пожежа. Причина пожежі на даний час встановлюється.

Два житлові будинки горіли у Сторожинецькому районі. О12 годині дня вогнеборці пожежно-рятувального підрозділу м. Сторожинець ліквідували пожежу у житловому будинку по вул. Ватутіна районного центру, а згодом вони виїжджали на ліквідацію пожежі у с. Михальча. На пожежах постраждалих немає.

Всього протягом доби у Чернівецькій області виникло 6 пожеж на яких рятувальники врятували від знищення 6 будівель. Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata