Чернівецькі податківці працюють без скарг

Протягом січня-липня 2013 року до ДПІ у м. Чернівцях надійшло на розгляд 135 письмових звернень від громадян. Скарг на чернівецьких податківців цьогоріч до інспекції не надходило. Про це повідомляє відділ взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Чернівцях.

Чернівчани в письмових зверненнях інформували про ухилення від сплати податків, запитували про оподаткування доходів від підприємницької діяльності, цікавилися контрольно-перевірочною роботою та реструктуризацією податкового боргу.

Керівництвом податкової інспекції проведено 22 особистих прийомів громадян. Питання, які розглядалися під час особистого прийому громадян стосувалися спрощеної системи оподаткування, плати за землю (земельного податку), податкової соціальної пільги. Всі звернення своєчасно розглянуті та надано обґрунтовані відповіді.

Наразі для податківців залишається пріоритетним в роботі те щоб громадськість та представники бізнесу отримували якісне, повносервісне обслуговування, фахові консультації, безперешкодний доступ до інформації, відчули відкритість, прозорість у діяльності податкових органів та прагненні зміцнювати партнерські стосунки.

peredplata