Дві аварії на Буковині: водії не обминули кювет та бетонну плиту

Дорожньо-транспортні пригоди скоєно у неділю, 18 серпня. В обох випадках постраждалих госпіталізовано до районних лікареньУ селі Мареничі Путильського району 39-літній мешканець Івано-Франківщини, керуючи іномаркою, не впорався з керуванням та допустив з’їзд у кювет. В результаті аварії з травмою голови водій потрапив до реанімаційного відділення районної лікарні.

У селі Мареничі Путильського району 39-літній мешканець Івано-Франківщини, керуючи іномаркою, не впорався з керуванням та допустив з’їзд у кювет. В результаті аварії з травмою голови водій потрапив до реанімаційного відділення районної лікарні.

На Вижниччині в селі Лопушна водій автомобіля «Опель Астра», будучи в стані алкогольного сп’яніння, спочатку виїхав на смугу зустрічного руху, а потім за межі проїжджої частини дороги і допустив зіткнення з бетонною плитою, яка знаходилась на узбіччі.

З’ясувалось, що на момент удару поруч з плитою у стані алкогольного сп’яніння лежав 21-річний громадянин, мешканець села Лопушна. Зрушена з місця плита травмувала молодого чоловіка. До лікарні він потрапив з закритою черепно-мозковою травмою, переломом лопатки та з алкогольною інтоксикацією.

Про це повідомляє прес-слуєба УДАІУМВС України в Чернівецькій області.

peredplata