Де можна сплатити за комунальні послуги у Чернівцях

Де можна сплатити за комунальні послуги у ЧернівцяхУ зв’язку з підготовкою до опалювального сезону 2013-2014 років підприємствам-надавачам житлово-комунальних послуг необхідно акумулювати чимало коштів.
Прохання до усіх мешканців міста вчасно розрахуватися з існуючою заборгованістю за спожиті житлово-комунальні послуги!
КП Муніципальний інфоцентр та відділ комп’ютерно-технічного забезпечення міської ради в наступних публікаціях надає довідку про те як правильно та зручно і де оплатити такі послуги:

Щоб заплатити за житлово-комунальні послуги достатньо лише звернутись на один із проплатних пунктів [page=http://chernivtsy.eu/portal/spiski-proplatnih-punktiv-za-spozhiti-zhitlovo-komunal-ni-poslugi](список пунктів)[/page], які розташовані по місту та використовують зведену базу даних всіх житлово-комунальних платежів.

Власники карток ПриватБанку мають можливість розраховуватись через інтернет користуючись послугою Приват24 [page=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GxgEcjWNqkY]Сторінка[/page].

У всіх цих відділеннях банків можна заплатити одразу за усі комунальні та житлові послуги, включаючи електрику, газ, тепло, воду, вивіз сміття, домофони, інтернет, телебачення… (Детальніше на сайті Чернівецької міської ради).

На усіх цих проплатних пунктах можливо здійснити оплату без абонентської книжки/квитанції, потрібно назвати лише адресу та прізвище власника/утримувача особового рахунку.

На проплатному пункті Вам видадуть квитанцію про оплату послуг. В квитанції також є інформація про борг (-) або переплату станом на початок місяця, який вказано в графі розрахунковий період. Дані показники (суми) є такими, що були зафіксовані у відповідному підприємстві, яке забезпечує надання послуг.

Для того аби суми нараховані за використання газу чи електроенергії співпадали з Вашими необхідно з 25-го по 31 чило щомісяця заходити на відповідні сайти:
Чернівціобленерго – ( http://oblenergo.cv.ua/pokazniki.php )

та Чернівцігаз – ( http://private.chgas.cv.ua/ )

для самостійного внесення показів лічильника.

Якщо суми, що вказані у квитанції станом на 1 число вказаного місяця, не співпадають з Вашими розрахунками, Вам необхідно звернутись до абонентської служби відповідного підприємства.

Телефон Єдиного розрахункового центру (вул.Шептицького,9) (0382) 551437.

peredplata