Буковинці можуть отримати онлайн-консультації по скайпу

Використання новітніх інформаційних технологій відіграє важливу роль в роботі органів Пенсійного фонду в Чернівецькій області щодо надання якісних інформаційно-консультативних послуг. Повідомляє прес-служба Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

В усіх управліннях Пенсійного фонду в області налагоджено надання роз’яснень за допомогою онлайн-консультацій у Скайпі. Надзвичайно зручною ця послуга є для мешканців віддалених населених пунктів, адже можна, суттєво зекономивши час і кошти на дорогу до управління, отримати в режимі онлайн кваліфіковану консультацію фахівців. Такий дистанційний спосіб отримання консультацій стає дедалі популярнішим, а отже – необхідний для населення. Так, кількість охочих отримати консультації в режимі Skype-зв’язку зросла, порівняно з початком року, у 9 разів.

Буковинці можуть отримати онлайн-консультації фахівців пенсійної служби через систему Skype-зв’язку, відповідні електронні адреси розміщені на сайті головного управління www.pfu.cv.ua в розділі меню «Контакти», пункт «Skype-зв’язок».

peredplata