Новий тариф \”Київстар\” спеціально для Чернівецької області

Новий тариф "Київстар" спеціально для Чернівецької областіЗ першого жовтня «Київстар» впроваджує новий тариф «Вільний Київстар 35» спеціально для Чернівецької області. Йдучи назустріч побажанням абонентів, компанія скасувала обов’язкову абонентну плату: відтепер клієнт буде сплачувати лише за потрібні йому послуги та лише тоді, коли користується ними. Новий тариф пропонує 200 хвилин для дзвінків у мережі «Київстар» та необмежений інтернет за потреби.

Сьогодні абоненти, вибираючи оператора мобільного зв’язку, орієнтуються на тарифи, які максимально відповідають їхнім потребам. Спеціально розроблений тарифний план для жителів Чернівецької області «Вільний Київстар 35» новим абонентам пропонують уже з 1 жовтня. Також він доступний для переходу усіх існуючих абонентів, що користуються «Київстар» та djuice.

Із моменту здійснення першого за день дзвінка абоненту нараховують 200 хвилин всередині мережі. Плата за такий пакет становить 35 копійок – менше, ніж чверть копійки за хвилину. Про закінчення обсягу хвилин абонента інформують заздалегідь, що дозволяє ретельніше керувати власними коштами. Таким чином, клієнт ніколи не сплачуватиме більше свого пакетного тарифу. Вартість хвилини для дзвінків на інші мережі України становить 35 копійок. Пакет з 50 смс коштує 50 копійок, тобто 1 копійка за 1 повідомлення. Плата за пакет справляється після надсилання першого СМС, а при вичерпанні пакетного обсягу автоматично включається наступний пакет з 50 смс за таку ж саму платню.

Аналогічно тарифікується і мобільний інтернет: за день 50 копійок на день абонент «Вільного Київстару 35» може користуватися інтернетом без обмежень. Якщо ж ви жодного разу протягом доби не виходили у мережу або налаштування вашого телефону не підтримують мобільний інтернет, жодна плата не справлятиметься.

«Вільний Київстар 35» – це революційний принцип тарифікації послуг мобільного зв’язку. Він водночас надає великий обсяг послуг за доступною ціною та не зобов’язує користувача сплачувати абонплату, – коментує Святослав Горбань, директор з комерції та стратегічного розвитку. – Ми розробили тарифи з урахуванням нерівномірного використання послуг абонентами: хтось в один день багато дзвонить, в інший – користується мобільним інтернетом, а потім зовсім не включає телефон. Новий тариф дозволяє абонентам використовувати лише необхідні послуги, не сплачуючи за інші».

Окрім абонентів передплаченого зв’язку, тарифний план «Вільний Київстар 35» пропонує й контрактну форму. Клієнти, які підключать собі контракт, мають можливість заощадити до 15% на зв’язку порівняно з користувачами передплаченої форми.

Підключити новий тариф легко. Існуючим абонентам «Київстар» та djuice для переходу на новий тариф необхідно подати заявку за номером IVR 477. Вартість переходу становить 0 або 15 гривень, залежно від існуючого тарифу абонента. Більше про умови тарифного плану на сайті www.kyivstar.ua та за телефоном 466 (дзвінки з номерів мережі «Київстар» не оплачуються).

peredplata