На Буковині прикордонники затримали чернівчанина, який спробував прорватися автомобілем через кордон.

Вчора на Буковині, у пункті пропуску «Порубне» прикордонники Чернівецького загону за допомогою спецзасобів запобігли спробі українця прорватися автомобілем через кордон.

На такий вчинок наважився 23 – річний мешканець міста Чернівці, що рухався на автомобілем «SUBARU TRIBECA». Наблизившись до пункту пропуску, проігнорувавши вимоги прикордонного наряду, на високій швидкості, молодик увірвався в пункт пропуску. Обравши смугу виїзду «зелений коридор», порушник спрямував авто в бік Румунії. З розвитком ситуації в пункті пропуску за командою «Бар’єр» були підняті чергові сили, які і зупинили зухвальця, заблокувавши пункт пропуску.

Після затримання водія, останній своїх дій так, і не зміг пояснити, хоча знаходився в адекватному стані. Наразі на чоловіка чикає розмова з представниками МВС України, а в подальшому доведеться постати перед Фемідою за спробу незаконного перетинання державного кордону України, а також за злісну непокору законній вимозі військовослужбовцям Державної прикордонної служби України.

Про це повідомляє помічник начальника загону – начальник прес-служби капітан Сергій Бровко.

peredplata