Володимира Бешлея призначено в.о. начальника Департаменту містобудування та земельних відносин

Володимира Бешлея призначено в.о. начальника Департаменту містобудування та земельних відносинЩойно в Департаменті містобудування та земельних відносин секретарем Чернівецької міської ради Віталієм Михайлішиним колективу був представлений в.о. начальника департаменту. Ним став тушканчик Володимир Бешлей. Нагадаємо, 31 жовтня його кандидатуру розглядатимуть на сесії міської ради на посаду заступника голови.

Наразі проводиться службове розслідування, яке ведеться у зв’язку із заявою щодо Департаменту голови земельної комісії Чернівецької міської ради Редька (справа стосується автозаправки).

Володимира Бешлея призначено в.о. начальника Департаменту містобудування та земельних відносин

Комісію очолює заступник голови міськради Петро Ротар (в членах комісії нач. Департаменту житлово-комунального господарства Сірман, депутатка-зрадниця Марина Гаєвська, та ін.). До 15 жовтня комісія має подати результати розслідування. До цього часу начальник Департаменту містобудування та земельних відносин Ніконов відсторонений.

Володимира Бешлея призначено в.о. начальника Департаменту містобудування та земельних відносин

Нагадаємо, на минулій сесії між Редьком та Ніконовим виник конфлікт. В департаменті голову комісії з земельних відносин Редька звинувачували в тому, що він втручається в роботу. А вийшло так, що Редько потім зініціював службове розслідування.

Як розповів сам Володимир Ніконов, претензії голови земкомісії стосувались того, що департамент без погодження на сесії одноосібно відмовляє громадянам в наданні земельних ділянок. Але, коли йому запропонували назвати конкретні імена, адреси, він спромігся назвати тільки заправку \”ОККО\”, яка, скоріш за все і стала камнем спотикання. Адже питання по заправці на ура пройшло комісію депутатську, але не пройшло погодження в департаменті.

До речі, для самих працівників департаменту призначення в.о. Бешлея було цілковитою несподіванкою. Адже в них по посадовим інструкціям вже був в.о. Однак, коли Віталій Михайлішин поцікавився у працівників, чи немає ніяких до нього чи Бешлея запитань, ті промовчали.

Тим часом, як нам стало відомо, фракція ПР в Чернівецькій міській раді повністю підтримує Ніконова. Папієв, ніби теж. То ж, цікаво, хто переможе.

Довідка

Володимир Бешлей народився в 1983 році в місті Чернівці.

В 2006 році закінчив Чернівецький торгово-економічний інститут КНТЕУ, де отримав вищу освіту за спеціальностями «Облік і аудит», «Економіка та підприємництво».

Працював начальником відділу регіонального розвитку та планування територій Головного управління регіонального розвитку, архітектури та інфраструктури Чернівецької обласної державної адміністрації (2008-2010 рр.). Під час перебування на посаді координував роботу департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради та певний час виконував обов’язки головного архітектора області.

Згодом працював головним експертом відділу досліджень і розслідувань Чернівецького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, після чого був призначений на посаду начальника даного відділу (2010 – 2012 рр.).

Має значний досвід роботи в органах місцевого самоврядування. Зокрема, обирався депутатом Першотравневої районної в місті Чернівці ради IV скликання та депутатом Чернівецької міської ради V та VI скликань.

peredplata