Минулої доби вогнеборці Буковини врятували матеріальних цінностей на суму півмільйона гривень

Минулої доби на Буковині виникло три пожежі. В с. Горошівці Заставнівського району горів житловий будинок. За короткий проміжок часу на місце події прибули рятувальники МНС, які швидко загасили пожежу. Вогнем задано збитків на суму понад 4 тис. гривень. Пожежу спричинило порушення правил пожежної безпеки при монтажу електромережі. Постраждалих немає.

В с. Ломачинці Сокирянського району виникла пожежа в господарській будівлі з прибудовою. На ліквідацію пожежі виїжджали вогнеборці з м. Сокиряни та місцева пожежна команда с. Ломачинці. Рятувальники оперативно загасили полум’я, завдяки чому вдалося врятувати поруч розташований житловий будинок на суму 200 тис. гривень. Причину виникнення пожежі та суму збитків встановлюють фахівці.

В м. Чернівці на вул. Кишинівській горів гараж, в якому знаходився автомобіль «Мерседес». За лічені хвилини на місце події прибули два пожежно-рятувальні підрозділи. Загорання виникло в багажному відділені автомобіля. Вогнем знищено салон авто, обшивку багажного відділення, пошкоджено стіни та стелю гаражу. Рятувальники МНС загасили пожежу, завдяки чому було збережено матеріальних цінностей на суму 300 тис. гривень. Причина виникнення пожежі та сума збитків встановлюються.

Відділ зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю
УМНС в Чернівецькій області

peredplata