В смт. Красноїльськ горіла літня кухня, а в Новоселиці горів будинок

4 листопада на території Чернівецької області сталося 3 пожежі. В смт. Красноїльськ Сторожинецького району виникла пожежа в літній кухні місцевого мешканця. Люди помітили пожежу тоді, коли вогонь перекинувся на поруч розташований житловий будинок. Поширенню полум’я також сприяли дерев’яні конструкції літньої кухні та житлового будинку. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Сторожинець та місцеві пожежні команди смт. Красноїльськ та села Чудей, які прибули за місцем виклику, ліквідували пожежу, запобігши подальшому поширенню вогню. На пожежі знищено покрівлю житлового будинку та літньої кухні, пошкоджено господарські речі та майно. Бійці ДСНС врятували від знищення житловий будинок. Постраждалих немає.

В місті Новоселиця по вул. Котовського виникла пожежа в житловому будинку. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 11 міста Новоселиця, який прибув за лічені хвилини на місце події, оперативно ліквідував пожежу. Вогнем знищено меблі, речі домашнього вжитку. Під час пожежі рятувальники зберегли від знищення житловий будинок. Загиблих та травмованих немає.

В селі Хлівище Кіцманського району горіла літня кухня. Першочерговим завданням вогнеборів міста Кіцмнаь, які були направлені на ліквідацію пожежі, було недопущення розповсюдження вогню, адже поруч із місцем виникнення пожежі знаходилися житловий будинок та господарська будівля. Рятувальники ліквідували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому небезпека була повністю ліквідована. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Завдяки оперативним діям вогнеборців від знищення вдалося врятувати господарську будівлю та речі домашнього вжитку. На пожежі ніхто не постраждав.

Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata