Папієв обраний членом Національного олімпійського комітету України

Сьогодні, 5 листопада на засіданні XXVIII Генеральної асамблеї Національного олімпійського комітету України в Києві голову обласної державної адміністрації Михайла Папієва обрано членом Національного олімпійського комітету України. Окрім цього, на нинішньому засіданні Україна подала у Міжнародний Олімпійський комітет офіційну декларацію про подачу заявки на проведення у Львові зимової Олімпіади-2022.

Підписи під відповідними документами поставили голова Організаційного комітету з підготовки та супроводження заявки до МОК про здобуття права на проведення в 2022 році Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор, Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка та міський голова Львова Андрій Садовий.

Довідково. Після підписання декларації про наміри подати заявку на проведення в Україні зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор-2022,офіційний лист-декларація надсилається до МОК. У березні 2014 року до МОК буде подано заявковий файл і гарантійні листи від НОК та керівництва міста Львова. У липні 2014 року Виконавчий комітет МОК оприлюднить список міст-кандидатів. Місто, яке прийматиме 24-ті Зимові Олімпійські ігри, оберуть у липні 2015 року на засіданні МОК в Куала-Лумпурі (Малайзія).

Джерело – прес-служба ОДА.

peredplata